Skip to main content

Werken met wijn...

Wijnschenker m/v

Heb jij iets met wijn? Word je enthousiast van een fluweelzachte bourgogne, een elegante brunello of een temperamentvolle rioja en lijkt het je leuk dat enthousiasme met anderen te delen? Ben je servicegericht en attent en voel je je op je gemak in de omgang met mensen?

Dan is 'wijnschenker' vast iets voor jou!

Want die zoeken we, bevlogen lieden (m/v) die, parttime of fulltime, maar altijd met een glimlach, wijn schenken aan de gasten in onze wijnbar. En nope, als wijnschenker hoef je heus geen vinoloog te zijn. En we gaan je ook niet meteen bevragen over druivenrassen en waar die voorkomen en wat voor wijnen ervan worden gemaakt en zo. (Ofschoon je dat bij ons natuurlijk wel zou kunnen leren, als je dat leuk vindt...)

Interesse? Laat het ons weten: stuur even een cv'tje plus korte motivatie. Bellen mag natuurlijk ook, maar dan wel graag 's morgens. Spontaan langskomen? Helemaal prima; probeer in dat geval 'prime-time' te vermijden, zodat we wat tijd voor je kunnen vrijmaken.

Contact: Bart Broshuis
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06 100 50 303

 

Ook voor onze zusterbedrijven in de Utrechtse horeca - borrelcaf√© 't Gras van de Buren en bar/restaurant Walden - zijn we regelmatig op zoek naar collega's, zoals

  • assistent-bedrijfsleider
  • bedieners
  • bartenders
  • koks
  • keukenhulpen

Belangstelling, of weet je iemand?
Laat het ons weten!

t: 030 30 39 582
m: 06 100 50 303